08.08.2018, 15:27

Італійський лоукостер не зраджує своїм традиціям

Міжнародний аеропорт «Львів» повідомив про скасування одного і затримку чотирьох рейсів італійської авіакомпанії Ernest Airlines з Італії у Львів і зі Львова в Італію.

Як повідомили у прес-службі аеропорту «Львів», авіакомпанія Ernest скасувала рейс на 8 серпня, яким львівські туристи мали вилетіти з Італії.

«Рейс ERN423/424 Мілан (Мальпенса) – Львів – Мілан (Мальпенса) на 8 серпня скасований внаслідок несправності запланованого повітряного судна A320 EI-GCC. Пасажирів буде вивезено автобусами на інші рейси цієї авіакомпанії», - зазначається у повідомленні.

Також, як інформує прес-служба аеропорту, 8 серпня затримуються чотири рейси авіакомпанії Ernest з Італії до Львова та зі Львова в Італію.

«ERN297 Венеція-Львів затримується з вильотом у Венеції до 13-30. ERN 238 Львів-Рим затримується з вильотом зі Львова до 16-00. ERN 237 Рим-Львів затримується з вильотом у Римі до 18-50. ERN 298 Львів-Венеція затримується з вильотом у Львові до 21-30», - повідомляє прес-служба аеропорту.

В аеропорту «Львів» не повідомили, коли мали відбутися вильоти за планом і скільки годин становить затримка рейсів, а також причини затримки цих рейсів. 

Фото: Reuters

  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: