28.01.2019, 09:45

Гнап не веде переговорів ні з Гриценком, ні з Садовим

Колишній журналіст-розслідувач, кандидат у президенти Дмитро Гнап повідомив, що він не вів переговорів ні з очільником Львова Андрієм Садовим, ні з лідером «Громадянської позиції» Анатолієм Гриценком щодо висунення єдиного кандидата від демократичних сил.

Про це Гнап заявив в програмі The Sunday Show на Громадському.

За його словами, він та партія «Сила людей», яка висунула його в президенти, готові допомагати єдиному кандидату від демократичних сил. Гнап наголосив, що він чекає від Садового та Гриценка рішення про висунення такого кандидата.

На запитання, коли це станеться, екс-розслідувач відповів: «Я не знаю».

Гнап наголосив, що це «дуже старе питання»: чому демократи не можуть об’єднатися?

«Кожний демократ має особистий погляд на життя, погляд на зміни у світі. Саме тому демократам так важко об’єднатися. Наші вороги, наші опоненти є частиною цієї корупційної системи, тому вони легко об’єднуються для того, аби робити «погані речі», — пояснив він.

Також Гнап додав, що в нього є багато запитань до Гриценка та Садового: перш за все, він хотів би знати, хто є донорами та спонсорами їхніх виборчих кампаній.

Нагадаємо, партія «Сила людей» на 10-му з'їзді в Києві висунула Гнапа кандидатом у президенти. Водночас він заявив, що зніме свою кандидатуру, якщо Садовий, Вакарчук та Гриценко висунуть єдиного кандидата.

Загалом понад 30 політиків оголосили про намір взяти участь у виборах президента. Згідно з останнім соціологічним опитуванням, найвищий рейтинг мають лідерка партії «Батьківщини» Юлія Тимошенко, чинний президент Петро Порошенко та шоумен Володимир Зеленський.

Станом на 25 січня ЦВК зареєструвала кандидатами в президенти 20 претендентів: лідерку партії «Батьківщина» Юлію Тимошенко, лідера Радикальної партії Олега Ляшка, лідера Соціалістичної партії України Іллю Киву, кандидата від партії «Опозиційний блок — Партія миру та розвитку» Олександра Вілкула, депутата з фракції «БПП» Аркадій Корнацький, лідера партії «Народний контроль» Дмитра Добродомова та Олександра Мороза — лідера партії «Соціалістична партія Олександра Мороза», екс-главу СБУ Валентина Наливайченка, міськголову Львова Андрія Садового, лідера партії «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка, депутата Євгенія Мураєва, лідера «Соціал-демократичної партії» Сергія Капліна, екс-міністра екології Ігоря Шевченка, безпартійного самовисуванця Віталія Скоцика, депутата, члена партії УКРОП Віталя Купрія, а також депутатку Ольгу Богомолець та засновника партії «5.10», бізнесмена Геннадія Балашова, екс-главу ДФС Романа Насірова, екс-директора гірськолижного курорту «Буковель» Олександра Шевченка та члена фракції «Опозиційний блок», народного депутата Юрія Бойка.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: