01.02.2019, 19:28

Фаріон назвала Порошенка "баригою"

Представниця ВО «Свобода», екс-народний депутат Ірина Фаріон звернулася до прихильників чинного президента України.

Що, мовляв,  Петро Порошенко –  «барига, бо щоб він робив, якби  не було програми «Свободи»? У кого би він украв і «Слава Україні», і воєнний стан, перетворений у фарс, і мовний закон 5670, списаний із свободівського закону 5669 і спотворений до закону КК, і ідею помісної церкви, що навіть вже у назві може мати дику форму Православна церква України, і закон про декомунізацію вкрав».

Про це політик Ірина Фаріон написала на своїй сторінці у Фейсбуці, коментуючи заяву нібито представників львівської інтелігенції про підтримку Петра Порошенка.

«Пригадую, як Калинець 2006 року агітував за гебіста Марчука, що тепер у Мінському форматі за угодовця, і просив знятися «Свободу» на користь «Нашої України». Може навчите свого олігарха платити державі податки, а не заганяти їх в офшори? Може, поясните, як цей брехун збагатився вдесятеро, а ми збідніли до злиднів? Як ваш пораженець разом з прокурором Луценком посадили убивць до тюрем? Як разом із Гриневич вилучили обов'язковість мови та історії у вишах? Як школу перетворено в експерименти для фіннів та шведів?», – риторично звертається Ірина Фаріон.

Фото - glavred.info.

 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

    Коментар

    Блоги

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Мирослав Дністрянський

    ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

    Василь Чорний

    Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: