• Головна
  • Новини
  • Фальсифікації унеможливить бажання людей вибрати достойних кандидатів, - Качмарик

12.10.2018, 16:28

Фальсифікації унеможливить бажання людей вибрати достойних кандидатів, - Качмарик

Кабінет Міністрів подав законопроект №8270, про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії порушенням виборчого законодавства. Однак за нього Верховна Рада має ще проголосувати, а тиск та фальсифікації партії відчувають вже зараз.

За словами депутата Львівської обласної ради від фракції «Батьківщина» Ярослава Качмарика дуже важливо, щоб в процесі підготовки до виборів не було тиску. Проте зараз ми бачимо, що саме влада тисне і готується до виборів президента України. Партія на собі відчуває фальсифікації, але вона буде їм протидіяти.

«Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» буде боротися  не лише в день виборів, а під час їх підготовки. Для цього ми маємо достатньо якісну команду.

Для партії важливо, щоб ми не фіксували порушення, а зробили так, щоб їх не було. Для того треба  розвинуте громадянське суспільство, а ми впевнені, що люди вже дійшли до виборчої свідомості та готові зробити правильний вибір.

Саме бажання людей забезпечити своє волевиявлення та обрати тих кандидатів, які достойні - унеможливить фальсифікації», - розповів Ярослав Качмарик.

Однак заступниця голови з юридичних питань ВГО  “Громадянська мережа “Опора” Ольга Коцюруба акцентує увагу на тому, що треба не лише перекидуватися політичними гаслами та  декларувати, що політичні сили будуть боротися разом зі штабами, а проголосувати  за законопроект №8270 в стінах Верховної ради.

 

(Фото Львівський прес-клуб)

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: