• Головна
  • Новини
  • ЦВК включила 47 партій до списку учасників місцевих виборів

18.11.2018, 16:17

ЦВК включила 47 партій до списку учасників місцевих виборів

Центральна виборча комісія включила відомості про 47 політичних партій до переліку політсил, якими ухвалено рішення про участь у місцевих виборах 23 грудня 2018 року.

Про це йдеться у постанові ЦВК від 18 листопада 2018 року № 218, опублікованій на офіційному сайті комісії.

"Центральна виборча комісія вважає за необхідне включити відомості про 47 політичних партій до переліку політичних партій, якими прийнято рішення про участь їхніх місцевих організацій у місцевих виборах 23 грудня 2018 року", - йдеться у документі.

У ЦВК нагадують, що 12 жовтня цього року були призначені перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів та додаткові вибори депутатів сільських та селищних рад на 23 грудня 2018 року і з 3 листопада 2018 року оголосили про початок виборчого процесу відповідних виборів.

Отже, з урахуванням вищезазначених положень Закону політичні партії мали право з 3 листопада 2018 року ухвалювати рішення про участь їхніх місцевих організацій у перших та додаткових місцевих виборах 23 грудня 2018 року.

Так, до Центральної виборчої комісії до 17 листопада 2018 року включно подали відповідні документи 47 політичних партій, вищим керівним органом яких прийнято рішення про участь їхніх місцевих організацій у перших та додаткових місцевих виборах

Станом на 13.30 безпосередній перелік партій, які братимуть участь у місцевих виборах 23 грудня на сайті ЦВК ще не опублікований.

Укрінформ

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: