17.12.2018, 12:35

Чверть виборців Львівщини не проти "гречки"

Чверть мешканців Львівщини в тій чи іншій мірі толерують підкуп виборців. Це засвідчили результати опитування, які сьогодні, 17 грудня, у Львові оприлюднив директор соціологічної групи «Рейтинг» Олексій Антипович.

Отож, 9% респондентів позитивно ставляться до ситуації, коли під час виборів деякі політики "роздають гречку". Ще 17% – нейтрально ставляться до цього, 71% – негативно.

Коментар Олексія Антиповича: «Кожен 10-й мешканець Львівщини позитивно ставиться до такого виду агітації, тобто до прямого чи не прямого підкупу виборців. Ще 17% – нейтрально відносяться до цього, 71% – негативно. Але разом 9% і 17% – це 26%, іншими словами, чверть мешканців Львівщини в тій чи іншій мірі толерують підкуп виборців, тобто, як мінімум, не заперечують».    

Довідка.

Соціологічною групою «Рейтинг» в рамках проекту «Портрети регіонів» з 16 листопада по 7 грудня 2018 року було проведено опитування серед мешканців Львівської області. Загалом у дослідженні, здійсненого за методом особистого інтерв’ю, взяло участь 1600 респондентів. Вибірка сформована з урахуванням вікової й гендерної структури області з урахуванням типу поселення. Похибка становить не більше 2,4%.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: