• Головна
  • Новини
  • Бутусов: На молебні в Дніпрі поруч із Епіфанієм і Порошенком помітили кримінального авторитета

19.12.2018, 16:44

Бутусов: На молебні в Дніпрі поруч із Епіфанієм і Порошенком помітили кримінального авторитета

Під час молебню в храмі Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ у Дніпрі біля митрополита Епіфанія і президента Петра Порошенка помітили лідера організованого злочинного угруповання Олександра Петровського, відомого у кримінальних колах як Нарік.

Також помітили помічника кримінального авторитета на прізвисько Еміль.

Про це повідомив у Facebook журналіст, головний редактор видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов.

"Перший спільний молебень митрополита Епіфанія і президента Порошенка відбувся в Дніпрі. Але президент і митрополит молилися не одні. На жаль, генеральний прокурор Юрій Луценко не зміг взяти участі в поїздці, інакше б він упізнав чоловіка зліва від митрополита, який пробрався настільки близько, ніби він один із головних учасників цієї найважливішої події", – пише журналіст.

Посилаючись на коментар Луценка, опублікований виданням "Дзеркало тижня" у 2011 році, Бутусов повідомив, що Петровський проходив за матеріалами МВС як лідер організованого злочинного угруповання, пік активності якого припадав на 2000–2004 роки. У 2005 році він покинув територію України, низку членів його угруповання було затримано, а саме угруповання було фактично розгромлено.

"Поряд із Порошенком і Епіфанієм на фотографії, за даними нинішнього генерального прокурора, той самий "лідер організованого злочинного угруповання" – Олександр Петровський. А ліворуч від Петровського в темних окулярах – "авторитет" на прізвисько Еміль, його права рука", – написав головний редактор "Цензор.НЕТ".

За інформацією Бутусова, мати Петровського, Оксана Петровська, яка раніше очолювала низку фірм, створених її сином, у 2016 році стала директором Дніпровського академічного українського музично-драматичного театру імені Шевченка. Журналіст підкреслив, що вчора, 17 грудня, театр був удостоєний президентом України статусу "національного". 

gordonua.com

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: