08.09.2018, 14:54

Безкоштовне чіпування собак у Львові

У Львові пройшла акція з безкоштовного вуличного чіпування собак.

Львів’ян запрошують скористатися останнім шансом безкоштовно чіпувати своїх собак.
У межах проекту з безкоштовного чіпування господарських песиків у Львові ЛКП «Лев» спільно з міжнародною платформою Animal-id.info UA проведуть виїзну акцію, аби всі, хто ще не встиг ідентифікувати свого улюбленця електронним мікрочіпом, зробити це швидко та зручно.
Уже понад 8 місяців у Львові триває соціальний проект, у межах якого господарі можуть безкоштовно ідентифікувати свого песика електронним мікрочіпом міжнародного зразка в ЛКП «Лев» та інших ветеринарних клініках міста. Понад 4000 львів’ян вже скористались цією можливістю та подбали про безпеку свого улюбленця. Вересень 2018 року — останній місяць проекту. Тож ЛКП «Лев» та Animal-id.INFO UA запрошують поспішити та подбати про безпеку вашого улюбленця.
Чіп дає змогу оперативно повернути тварину, якщо вона загубилась, а також місить усю важливу інформацію про стан здоров’я та вакцинацію чотирилапого.
Виїзна акція з безкоштовного чіпування відбудеться за таким розкладом: 07.09.2018 — з 17.00 до 20.00 — вигульний майданчик для собак у парку Івана Франка 08.09.2018 — з 09.00 до 11.00 — вигульний майданчик на вулиці Стрийській, 75 — з 13.00 до 15.00 — проспект Червоної Калини, 81 біля кінотеа?тру ім. О. Довженка.

Фото : Мирослав Пархомик

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: