• Головна
  • Новини
  • АМКУ наклало штраф 136 тис. грн за змову з "Львівобленерго"

12.09.2018, 10:50

АМКУ наклало штраф 136 тис. грн за змову з "Львівобленерго"

Адміністративна колегія Львівського тервідділення АМКУ оштрафувала ТОВ НВП «Енергостатус» і ТОВ «Інпромавтоматика» загалом на 136 тис. грн спотворення результатів закупівлі трасформаторів на 2,8 млн грн, яку проводило ПАТ «Львівобленерго».

Про це стало відомо з рішення, опублікованого на сайті АМКУ 10 вересня, повідомили "Наші гроші.Львів"

 Офіси компаній-конкурентів ТОВ НВП «Енергостатус» і ТОВ «Інпромавтоматика» були розташовані в одному будинку в Києві, у вихідних даних компанії вказували однаковий номер телефону. Крім того, частками в обох компаніях володіло подружжя. Так, НВП «Енергостатус» належить Максиму Демченко та Ігорю Бабенко, а «Інпромавтоматика» – Андрію Трофілову, Миколі Корнієнку та дружині Максима Демченка, Аллі Демченко.

Про виявлені факти АМКУ повідомили юристи проекту «Тисни» (Bihus.Іnfo), а тому адмінколегія розпочала перевірку закупівлі.

Адмінколегія додатково виявила, що компанії подавали свої пропозиції з однієї IP- адреси, директор і співвласник НВП «Енергостатус» Максим Демченко у 2015-2017 роках одночасно перебував у трудових відносинах з «Інпромавтоматика», компанії завантажили низку ідентичних за змістом та оформленням довідок.

ТОВ НВП «Енергостатус» і ТОВ «Інпромавтоматика» повинні сплатити по 68 тис. грн штрафу, протягом наступних трьох років вони також не зможуть брати участі в торгах.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: