31.07.2018, 23:17

А кашку діткам – із м'яском

У дитсадку Маріуполя на сніданок подали кашу з черв'яками.

У Маріуполі мати з дитиною запізнилися на сніданок у дитячий садок та попросили поїсти самостійно. Однак жінка, переглянувши кашу, побачила в ній черв'яків. Інцидент стався у п’ятницю у дитячому садочку №119, що в Лівобережному районі міста.

Про це повідомила постраждала жінка Вікторія Скляр, пише УНН.

"Половину тарілки дитина вже з'їла, тільки потім, перевернувши, я помітила в каші черв’яків. Показала це няні, але вона не дуже здивувалась та спокійно відповіла: "Що мені дали на кухні, те я і поставила на стіл", - розповіла мати дитини.

Завідувач дитсадка №119 Лариса Поліщук розповіла, що це перший такий випадок. Керівник закладу не розуміє, як комахи могли опинитися в їжі. Вона запевнила, що їжу завжди попередньо перевіряють співробітники на смак і зовнішній вигляд.

"Я розумію, що це ненормально, тим більше в дошкільному закладі. Навіть не маємо уявлення, як це могло статися. Випадок поодинокий. Більше ні в кого в тарілках комах не було знайдено. Нічого не зайшли як в каструлі, де кашу готували, так і у мішках, де зберігалася крупа", - зазначила Поліщук.

У закладі пообіцяли посилити контроль за продукцією, що поставляється від постачальників, за зберіганням продуктів харчування і за технологією приготування їжі.

 

Фото: УНН

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: