• Головна
  • Новини
  • Зниклий на Рівненщині збирач ягід через три дні повернувся додому

24.09.2021, 09:59

Зниклий на Рівненщині збирач ягід через три дні повернувся додому

Через три доби пошуків зниклий у лісі мешканець Томашгорода на Рівненщині знайшовся сам. Поки півсотні поліцейських, кінологів, рятувальників, лісників та односельців прочісували ліс, чоловік вийшов з лісу на дорогу, розпитав, куди йти, і самостійно повернувся додому.

Про це пише Zaxid.net.

У четвер, 23 вересня, після трьох діб блукання у лісі 55-річний мешканець села Томашгород зміг самостійно вийти з лісу. Чоловік вийшов поблизу селища Клесів Сарненського району, що більш як за 10 км від його дому.

Як повідомляє поліція Рівненської області, на ґрунтовій дорозі він натрапив на жінку, яка підказала, як йому повернутися додому.

Чоловік розповів поліцейським, що пішов збирати ягоди, і коли стемніло, заблукав. Мобільного телефона у нього не було, мав з собою лише пляшку води. У лісі харчувався ягодами. Після повернення додому почувається добре.

Нагадаємо, мешканець Томашгорода 20 вересня пішов у ліс збирати ягоди і не повернувся. Про зникнення повідомила його сусідка. Спочатку на пошуки пішли односельці, а 21 вересня долучилися лісники, поліцейські зі службовими собаками та рятувальники з квадрокоптером. Шукали зниклого дві доби близько 50 осіб.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: