26.11.2019, 20:16

Знайдено ще одного "слугу народу" з судимістю

У Слузі народу знайшли ще одного депутата, якого раніше судили. Чоловік побив водія в Тернополі і отримав умовний термін.

Депутата Верховної Ради від Слуги народу Андрія Богданця в серпні 2015 року засудили до двох років обмеження волі умовно за побиття водія в Тернополі, що сталося 18 листопада 2014 року. Про це йдеться у вироку Тернопільського міськрайонного суду, посилання на який у своєму телеграм-каналі оприлюднив колишній нардеп Ігор Мосійчук, пише Кореспондент.

Про те, що Богданця раніше судили, ще кілька місяців тому повідомляли тернопільські видання Нова та Думай, але тоді на це не звернули увагу.

Богданця визнали винним за ст.122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу.

Потерпілий водій отримав закриту черепно-мозкову травму у вигляді переломів кісток черепа, забою м'яких тканин лівої половини обличчя та струс головного мозку.

Обвинувачений свою провину визнав повністю та апеляцію не подавав.

При призначенні покарання йому врахували визнання провини, щире каяття, утримання двох неповнолітніх дітей та участь в АТО в складі батальйону "Січ" (13 березня - 20 квітня 2015 року обвинувачений був у Слов'янську, Кураховому і Пісках).

У серпні 2016 року за підсумками річного випробувального терміну суд звільнив Богданця від покарання.

У липні 2019 року на дострокових виборах до Верховної Ради Богданець набрав 25,44% голосів на мажоритарному окрузі №163 у Тернопільській області і став народним депутатом.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що нардеп Роман Іванісов був засуджений і відбував покарання за зґвалтування неповнолітньої.

Пізніше генпрокурор Руслан Рябошапка підтвердив, що Іванісов був судимий і відбув покарання за зґвалтування неповнолітньої. За його словами, наразі судимість погашена.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: