• Головна
  • Новини
  • Зеленського закликали відреагувати на скандальні заяви Коломойського

13.11.2019, 20:58

Зеленського закликали відреагувати на скандальні заяви Коломойського

Заяви олігарха Ігоря Коломойського про необхідність налагодження відносин з Росією можна класифікувати як державну зраду і цим має зайнятися СБУ і ДБР.

Про це йдеться в заяві об’єднання “Рух опору капітуляції” в Facebook, пишуть Букви.

Раніше Коломойський заявив, що Україні слід відновити відносини з Росією. Він також пригрозив “по-справжньому стати господарем Зеленського”.

“Має бути публічна позиція президента із засудженням зрадницьких заяв олігарха та чіткі дії щодо нього. Президент має продемонструвати, що він лідер країни і не боїться викликів та проблем, пов’язаних з ними. А заяви Коломойського і його вплив на політику влади – це і виклик, і проблема. І проблема особисто для президента”, – зазначається у заяві.

В об’єднанні також зауважили, що відсутність президентської реакції означатиме, що в Україні немає президента як гаранта Конституції.

“Саме в Конституції закріплено курс України в НАТО і ЄС. І подібні заяви олігарха, враховуючи його вплив на владу, є замахом на Конституцію України. Це вже не кажучи про абсурдність і злочинність заяв про необхідність замирення з агресором, бо він нам може дати десятки мільярдів доларів замість МВФ. Росія дійсно дасть нам десятки мільярдів, але як репарації через агресію, анексію Криму та окупацію частини Донбасу”, – йдеться у повідомленні.

В організації вважають, що у цій ситуації лише один можливий варіант дій з боку влади – засудження заяв Коломойського, усунення його від будь-якого можливого впливу на владу та кримінальне провадження щодо олігарха через ознаки державної зради в його заявах.

“Зеленський має зробити вибір: або він президент України, або він президент Коломойського. Від цього залежить його подальша доля”, – резюмували патріоти.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: