• Головна
  • Новини
  • Зеленський зустрінеться з керівниками фракцій та силовиками о 19:00

22.02.2022, 16:33

Зеленський зустрінеться з керівниками фракцій та силовиками о 19:00

Президент України Володимир Зеленський увечері у вівторок зустрінеться з керівниками фракцій і груп Верховної Ради, повідомив співголова депутатської групи "За майбутнє" Тарас Батенко.

Про це пише "Інтерфакс-Україна".

"Ми дякуємо спікеру парламенту, який сьогодні на прохання керівників парламентських фракцій і груп звернувся до президента, і сьогодні о 19:00 він зустрічається з керівниками парламентських фракцій та груп", - повідомив народний депутат Батенко на пленарному засіданні у вівторок.

Член фракції "Голос" Кіра Рудик уточнила, що Зеленський проведе зустріч із головами депутатських фракцій та груп парламенту в Офісі президента о 19:00.

"Зустріч відбудеться в Офісі президента. Обговорюватимемо ситуацію, яка склалася у зв'язку з визнанням Росією т.зв. ЛНР/ДНР, і що Україна має робити при цьому. Ми закликатимемо главу держави запровадити воєнний стан і закликатимемо міжнародне співтовариство впроваджувати жорсткі санкції проти РФ", - сказала Рудик журналістам у кулуарах парламенту у вівторок.

Спікер парламенту Руслан Стефанчук, закриваючи пленарне засідання Верховної Ради у вівторок, підтвердив факт зустрічі з главою держави, наголосивши, що у ній візьмуть участь "представники силових відомств".

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: