• Головна
  • Новини
  • Зеленський провів засідання Ставки: обговорено дисципліну в армії РФ та підготовку українських бійців

16.09.2024, 21:09

Зеленський провів засідання Ставки: обговорено дисципліну в армії РФ та підготовку українських бійців

16 вересня президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача, під час якого було розглянуто кілька ключових питань.

Про це глава держави повідомив на своєму Telegram-каналі, пише WestNews

Основною темою засідання стали плани російських окупантів та ситуація в їхніх збройних силах. За словами президента, представники української розвідки відзначили «помітне погіршення дисципліни» у російських підрозділах.

Також на Ставці обговорили стан готовності інженерного захисту на об’єктах критичної інфраструктури. Зеленський акцентував увагу на необхідності дотримання календаря завершення відповідних робіт.

Особливу увагу було приділено роботі центрів бойової підготовки українських військовослужбовців. Після доповіді головного інспектора Міністерства оборони Ігоря Воронченка президент доручив Генштабу підготувати заходи для покращення роботи центрів, підкресливши важливість якісної підготовки військових.

На завершення засідання було обговорено ситуацію з експортними обмеженнями на компоненти для безпілотників. Зеленський зазначив, що, попри нові обмеження з боку країн-експортерів, Україна знайде способи, щоб ці заходи не стали критичними для забезпечення виробництва дронів.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: