• Головна
  • Новини
  • Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача на Сумщині: обговорили оборону та енергетику

04.10.2024, 23:04

Зеленський провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача на Сумщині: обговорили оборону та енергетику

4 жовтня Президент України Володимир Зеленський провів виїзне засідання Ставки Верховного Головнокомандувача у Сумській області. Основні теми засідання стосувалися протиповітряної оборони та енергетичної безпеки регіону.

В. о. командувача Повітряних сил Анатолій Кривоножко та командувач Повітряного командування «Схід» Іван Теребуха доповіли щодо заходів, які вживаються для зміцнення оборони Сумщини та інших прикордонних територій. Міністр енергетики Герман Галущенко повідомив про відновлення електропостачання в Сумах та інших громадах, підготовку до зими та заходи з убезпечення енергетичної інфраструктури.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський надав детальну інформацію щодо ситуації на фронті, перебігу операцій на найскладніших напрямках, зокрема, про Курську операцію, а також доповів про постачання техніки та боєприпасів і комплектацію бригад.

Раніше Президент відвідав командний пункт 82-ї окремої десантно-штурмової Буковинської бригади, яка бере участь в операції на Курщині. Він заслухав командира підрозділу Дмитра Волошина та вручив державні нагороди військовим, які відзначилися в операції на території Курської області.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: