• Головна
  • Новини
  • Зеленський прокоментував скандальні заяви Коломойського

21.11.2019, 12:12

Зеленський прокоментував скандальні заяви Коломойського

Президент України Володимир Зеленський прокоментував скандальні заяви олігарха Ігоря Коломойського про необхідність відновлення відносин між Україною і РФ.

Як зазначив глава держави під час свого брифінгу в Очакові, зовнішньополітичний курс країни повинен визначати президент, за участю уряду і суспільства, а не окремі бізнесмени.

"Я хотів би, щоб я, як президент, думав про міжнародні відносини та вектор України, а не який-небудь бізнесмен в Україні. Мені здається, що це правильно. Я, уряд, суспільство можемо говорити про це, але це все-таки рішення державного рівня", — наголосив Зеленський.

Відповідаючи на запитання про те, чи можливе відновлення співпраці з Росією у сфері ВПК після припинення війни на Донбасі, або «доведеться чекати ще і повернення Криму», Зеленський зазначив, що йому в цілому подобається такий настрій, коли люди думають про те, що буде відбуватися після закінчення війни.

"Це дуже добре, тому що ми психологічно з вами хочемо завершити війну найближчим часом. Я думаю, що правильна відповідь, в принципі, людська, що коли ми закінчимо війну, повернемо всі території, ми будемо робити з вами все, що вигідно для економіки України, для робочих місць, для того, щоб піднімати наші підприємства", — підкреслив Зеленський.

Нагадаємо: 13 листопада в The New York Times вийшов матеріал з низкою резонансних заяв Коломойського.

Мільярдер запропонував відмовитися від співпраці з МВФ на користь Росії, заявив про необхідність налагодження відносин з Москвою, оскільки, на його думку, вона «все одно сильніша»; висловив упевненість, що Україна ніколи не стане членом НАТО і Європейського Союзу, і розкритикував США за нібито примус вести військові дії на Донбасі і відсутність фінансової допомоги.

Відео: НикВести

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: