29.11.2023, 12:35

Зеленський приїхав на Одещину після негоди

Президент Володимир Зеленський провів нараду в Одеській області 29 листопада стосовно захисту півдня України та транспортування зерна морем.

Про це повідомив Володимир Зеленський у Telegram і Facebook.

"Сьогодні працюємо на Одещині. Розпочали з доповідей військових і наради щодо захисту регіону. Багато важливих питань. Оперативна обстановка та ведення бойових дій у межах відповідальності ОСУВ "Одеса". Ситуація в Чорному морі, протимінні заходи та гарантування безпеки "зернового коридору". Робота ППО Одещини, прикриття Одеси з повітря, інфраструктури "зернового коридору" та наших бригад", - йдеться у повідомленні. 

Президент зазначив, що під час таких відряджень завжди велика честь – зустрітися з українськими захисниками. 

"Сьогодні поспілкувався з воїнами, які захищають південь України, вручив їм державні нагороди. Дякую за службу, за збиті ворожі цілі, за сміливість і самовідданість у захисті нашої держави та людей!", – заявив Зеленський.

Він опублікував відео, на якому каже, що вручення нагород не може зараз бути масовим з огляду на безпеку, але вдячність бійцям буде від усіх українців.

Зеленський отримав у подарунок від 208-ї зенітної ракетної бригади картину з гдинником, в які використані елементи збитої російської ракети X-555.

Цьому передувало: Кілька днів до цього на півдні України вирувала негода, був шторм у Чорному морі, однак на ранок 29 листопада в Одеській області зняли всі обмеження для руху транспорту, які були введені на трасах через хуртовини.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: