• Головна
  • Новини
  • Зеленський не виключив можливість своєї зустрічі з Путіним в Ізраїлі

22.01.2020, 23:11

Зеленський не виключив можливість своєї зустрічі з Путіним в Ізраїлі

Президент України Володимир Зеленський в ексклюзивному коментарі Радіо Свобода в Давосі не виключив імовірність своєї зустрічі із президентом Росії Володимиром Путіним в Ізраїлі, куди глава української держави вирушає з візитом.

Про це пише Радіо Свобода.

«Багато зустрічей завтра-післязавтра, ми два дні в Ізраїлі. Багато зустрічей підтверджених. Про ймовірність цієї зустрічі (з президентом Росії Володимиром Путіним – ред.) – може бути, тому ще є питання про обмін наших полонених, українців, українців, які є кримськими татарами, які знаходяться на території Росії. Буде можливість – обговоримо це», – сказав Володимир Зеленський.

Раніше сьогодні агенція «Інтерфакс-Україна» з посиланням на джерела в Офісі президента України повідомила, що у Володимира Зеленського в рамках візиту до Ізраїлю 23-24 січня поки не запланована зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним. Згідно з повідомленням, якщо спілкування і відбудеться, то тільки для обговорення питань подальшого звільнення утримуваних осіб.​

22 січня російські ЗМІ з посиланням на помічника президента Росії Юрія Ушакова повідомили, що з Києва надійшов запит щодо зустрічі президента України Володимира Зеленського з президентом Росії Володимиром Путіним в Ізраїлі. Ушаков сказав, що з урахуванням графіка Путіна, «тривалі контакти навряд чи можливі». За його словами, візит Путіна до Ізраїлю було вирішено скоротити через формування нового російського уряду із запланованого дводенного – 22-го і 23 січня, до одноденного – лише 23-го.

Після участі у зустрічі Всесвітнього економічного форуму у швейцарському Давосі сьогодні президент України вирушить з дводенним візитом до Ізраїлю для участі у пам’ятних заходах у межах Світового форуму Голокосту, присвяченого 75-й річниці звільнення концтабору «Аушвіц».

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: