• Головна
  • Новини
  • Зеленський не певен, чи підписав би Мінські угоди на місці Порошенка

13.12.2019, 11:33

Зеленський не певен, чи підписав би Мінські угоди на місці Порошенка

Президент Володимир Зеленський не став би підписувати Мінські домовленості у тому варіанті, як це зробив Петро Порошенко, але зауважив, що не знає про тодішні умови й тому не можна стверджувати напевно.

Про це він заявив в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1", коментуючи питання щодо відкриття ДБР справи проти Порошенка за підписання Мінських угод, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мені складно коментувати з приводу цієї справи, тому що, скажу відверто, я б ніколи не підписав таку угоду і такі умови. Але ми не знаємо, за яких умов - я особисто не знаю, я там не був, - за яких умов підписувався саме такий варіант "Мінська". Мені здається, що там було не просто. І коли я кажу "я б ніколи не підписав", я відверто вам скажу – напевно в цій ситуації – "ніколи не говори ніколи", - зазначив Зеленський.

Водночас він запевнив, що не має впливу ані на ДБР, ані на інші правоохоронні органи, хоча й розповів, що раз на тиждень має наради з правоохоронцями щодо ситуації в країні.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження щодо можливої державної зради п'ятого Президента України Петра Порошенка при підписанні ним Мінських угод (за ч. 1 ст. 111 (Державна зрада) Кримінального кодексу України).

Розслідування ініційоване після звернення колишнього заступника глави Адміністрації президента часів Януковича Андрія Портнова.

Фото: Офіс Президента

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: