• Головна
  • Новини
  • Зеленський, Третякова і діти низької якості - когось мають звільнити

29.06.2020, 17:26

Зеленський, Третякова і діти низької якості - когось мають звільнити

На поточному пленарному тижні Верховна Рада може винести на розгляд питання про зняття з посади голови Комітету з питань соцполітики Галини Третьякової, яка зробила скандальну заяву про те, що у безробітних народжуються діти низької якості.

Про це на правах анонімності сайту одному з українських видань повідомив депутат від "Слуги народу". Ще одне джерело, також підтвердило цю інформацію і уточнило, що питання активно обговорюється в закритому партійному чаті "Слуг народу".

"Не знаю, чи вирішиться це питання завтра, але ця ситуація активно обговорюється. Серед депутатів різні думки, але багато хто вважає, що вона повинна сама виступити із заявою, зібрати брифінг і піти з посади глави Комітету, щоб не було як з депутатом Богданом Яременко, який замовляв повій в залі парламенту, а потім кивав на жовту пресу, що вона його не так зрозуміла.

Він теж спочатку відмахувався, виправдовувався, а в результаті його зняли з посади голови Комітету. Ще коли Третьякова не почала коментувати ситуацію, її підтримували. Але її комунікація з громадськістю після такого скандалу, ні в які ворота не лізе. Вона підриває рейтинг влади, для чогось вписала в цей скандал президента, це неправильно. Можливо завтра відбудеться засідання фракції, це питання будуть обговорювати. Ви ж точно будете чекати Третьякову з питаннями, як і всі журналісти ", - розповіло сайту джерело.

Раніше писалось про те, що Зеленський назвав Третьякову "торпедою" і можливою причиною провалу "слуг" на місцевих виборах.

Фото - 112 Україна

  • ,
  • За темою

    Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

    Коментар

    Блоги

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Мирослав Дністрянський

    ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

    Василь Чорний

    Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: