• Головна
  • Новини
  • Збірна команда Львівщини — переможець чемпіонату України з карате

12.10.2020, 12:22

Збірна команда Львівщини — переможець чемпіонату України з карате

Учора, 11 жовтня, у Харкові завершився Чемпіонат України з карате. Медальний здобуток Львівщини у другий день змагань поповнився одразу 6 особистими золотими медалями.

Зокрема, чемпіонами України серед спортсменів 16-17 років стала Валерія Андрєєва у ваговій категорії до 48 кг та Данило Кравчук у ваговій категорії до 76 кг, пише пресслужба Львівської ОДА.

Серед дорослих золото змагань виборола Діана Шостак у ваговій категорії до 55 кг, Соломія Кміть у категорії до 50 кг, Галина Мельник у ваговій категорії до 68 кг. Серед чоловіків у ваговій категорії до 75 кг чемпіоном став Станіслав Горуна.

У командному куміте представниці Львівщини Діана Шостак, Галина Мельник, Вікторія Ващишин, Катерина Крива вибороли перше місце. Також золото виборола команда чоловіків у складі Станіслава Горуни, Дениса Копитка, Олександра Злобіна, Тараса Герчука, Олександра Хахули, Романа Кмітя та Кирила Рябошапка.

Окрім цього, срібними призерами змагань стали Олег Оврас серед спортсменів 16-17 років у ваговій категорії до 61 кг. Олег Філіпович став віце-чемпіоном серед дорослих у ваговій категорії до 67 кг.

Бронзовими призерами змагань серед дорослих стали Денис Копитко у ваговій категорії до 67 кг та Олександр Злобін у категорії до 75 кг.

Також у командному ката чоловіки Мар’ян Парадівський, Арсен Тарнавський, Назар Мазяр вибороли золото. Катерина Крива стала віце-чемпіонкою у куміте до 50 кг.

Загалом команда Львівщини виборола 13 золотих, 6 срібних та 10 бронзових медалей, таким чином ставши абсолютним чемпіоном у загальнокомандному заліку.

Зауважимо, за результатами чемпіонату України сформують склад збірних команд на 2021 рік. Команда Львівщини взяла участь у змаганнях за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: