03.10.2022, 18:02

Завтра Львів прощатиметься з двома загиблими Героями

У вівторок, 4 жовтня, Львів попрощається ще з двома Героями. Олег Підгородецький та Назарій Климків загинули у бою з російськими окупантами.

Чин похорону розпочнеться об 11.00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, поховають військовослужбовців на Личаківському кладовищі.

Олег Підгородецький (18.02.1982-09.09.2022) Львів’янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі № 63 міста Львова. У 2004 році закінчив Національний університет “Львівська політехніка” за спеціальністю “менеджмент”. Опісля працював маркетологом у товаристві з обмеженою відповідальністю “Ніко-Захід” та на приватному підприємстві “Максимус-Плюс”.

Із початком агресії росії захищав територіальну цілісність держави на сході. Із 2016 року продовжив службу у Збройних силах України за контрактом.

Із початком повномасштабного вторгнення боронив Україну у лавах 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування “Захід” Сухопутних військ Збройних сил України.

У Олега Підгородецького залишились мама, брат, бабуся, тітка та племінники.

Назарій Климків (29.05.1989-26.09.2022) Львів’янин.

Навчався у Львові в ліцеї №15, згодом – у комунальному закладі Львівської обласної ради “Винниківська загальноосвітня санаторна школа І-ІІІ ступенів”. Закінчив відокремлений структурний підрозділ “Автомобільно-дорожній фаховий коледж Національного університету “Львівська політехніка”.

Після завершення навчання вступив на військову службу. У мирний час працював у Шевченківському районному відділі поліції, потім вступив до Національної гвардії України. Свого часу також будував кар’єру у колишньому Жовківському районному військовому комісаріаті. Опісля був переведений до Об'єднаного військового комісаріату Личаківського, Шевченківського та Залізничного районів міста Львова.

Із 2014 року боровся із російськими окупантами у лавах Національної гвардії України. Після початку повномасштабного вторгнення боронив країну у складі 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України.

У Назарія Климківа залишилися мама, дружина та 2-місячний син.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: