• Головна
  • Новини
  • Затверджено довідник для вступників до вищих військових навчальних закладів у 2021 році

02.03.2021, 17:34

Затверджено довідник для вступників до вищих військових навчальних закладів у 2021 році

Перший заступник Міністра оборони України Іван Руснак затвердив Довідник вступнику до вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти (ВВНЗ та ВНП ЗВО. – Ред.) у 2021 році.

Про це  повідомила АрміяInform.

− Довідник – це своєрідний дороговказ для охочих вступити до військового вишу. У ньому зібрана вся необхідна інформація щодо порядку відбору вступників усіх категорій, процедури проведення конкурсу і зарахування до ВВНЗ та ВНП ЗВО відповідно до вимог чинного законодавства. Крім того, для зручності абітурієнтів наведено вичерпний перелік військових навчальних закладів, які належать до сфери управління Міністерства оборони України, − прокоментував директор Департаменту військової освіти і науки Міністерства оборони України Володимир Мірненко.

За його словами, довідник буде корисний також для керівного складу та фахівців органів військового управління, ВВНЗ та ВНП ЗВО у питаннях організації відбору та проведення вступних випробувань.

Нагадаємо: довідник містить порядок проведення відбору вступників з числа цивільної молоді та випускників військових (військово-морських) ліцеїв і ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою, порядок проведення відбору вступників з-поміж військовослужбовців рядового, сержантського (старшинського) складу та порядок проведення конкурсу і зарахування до ВВНЗ та ВНП ЗВО.

Довідник вступнику-2021 розробили фахівці Департаменту військової освіти і науки МОУ, він незабаром з’явиться на сайті Міністерства оборони України в розділі «Військова освіта та наука».

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: