• Головна
  • Новини
  • Затриманому на хабарі патрульному зі Львова світять від 5 до 10 років з конфіскацією майна

24.04.2020, 09:33

Затриманому на хабарі патрульному зі Львова світять від 5 до 10 років з конфіскацією майна

Прокурори підписали підозру затриманому у середу, 22 квітня, поліцейському Управління патрульної поліції у Львівській області, який вимагав та отримав від громадянина 11,7 тис грн неправомірної вигоди за непритягнення до адміністративної відповідальності за ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння).

Як інформує пресслужба прокуратури Львівської області, встановлено, що 16 квітня 2020 року правоохоронець із напарником зупинили автівку через пошкоджене вітрове скло та незадовго один із них почав вимагати у чоловіка майже 12 тис грн неправомірної вигоди. За ці кошти правоохоронець обіцяв не складати адмінпротокол. Під час надання другої частини хабара 32-річного лейтенанта поліції затримано у порядку ст.208 КПК України.

Йому інкримінують ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Протиправні дії фігуранта зафіксували слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м.Львові спільно із оперативниками обласного Управління Служби безпеки України під процесуальним керівництвом Прокуратури Львівської області.

Крім цього, перевіряється причетність до вчиненого і іншого патрульного.

Санкція інкримінованої статті передбачає від 5 до 10 років ув’язнення, трирічне позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацію майна.

Нагадаємо, що у середу, 22 квітня цього року, неподалік ринку «Добробут» у Львові затримано поліційного Управління патрульної поліції у Львівській області, який вимагав та отримав від громадянина 11,7 тис грн неправомірної вигоди за непритягнення особи до адміністративної відповідальності за ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння).

  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: