10.12.2019, 19:34

Затримали на хабарі посадовця облдержадміністрації

Слідчі детективи волинської поліції у співпраці зі співробітниками обласного СБУ та за процесуального керівництва прокуратури області викрили та припинили злочинну діяльність посадовця одного із структурних підрозділів Волинської облдержадміністрації.

Про це повідомив Сектор комунікації поліції Волинської області.

Зловмисник вимагав і отримав неправомірну вигоду від суб’єкта господарської діяльності за сприяння у вирішенні питання щодо надання дозволу на викиди шкідливих речовин в атмосферу.

Сьогодні, 10 грудня, в Луцьку правоохоронці під час одержання другої частини неправомірної вигоди в розмірі 1,5 тис грн затримали посадовця управління екології та природних ресурсів Волинської облдержадміністрації. Напередодні вони також задокументували факт одержання чиновником першої частини неправомірної вигоди – 5 тис грн.

Вирішується питання щодо затримання правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлення йому про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 386 Кримінального кодексу України та обрання йому міри запобіжного заходу. Йдеться про вимагання та одержання службовою особою неправомірної вигоди. Санкція статті, передбачає покарання у вигляді, зокрема, позбавлення волі на строк від п’яти до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади з конфіскацією майна.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: