10.03.2021, 16:12

Засідання РНБО перенесли на 11 березня - ЗМІ

Засідання Ради нацбезпеки і оборони заплановано в четвер 11 березня на 15:00, а не в п'ятницю, як заявлялося спочатку.

Про це повідомляє ZN.ua з посиланням на джерела.

До кінця порядок денний наради ще не встановлено. При цьому відомо, що продовжать ланцюг рішень про позбавлення військових і почесних звань громадян, які перейшли на бік держави-агресора.

Передбачається, що буде розглянуто питання виконання державного оборонного замовлення і його доля на 2021 рік. Але на цьому порядок денний не вичерпано.

Зазначимо, що раніше секретар РНБО Олексій Данілов говорив про те, що зазвичай Рада нацбезпеки збирається саме п'ятницями, а не в четвер.

Нагадаємо, 2 лютого президент Володимир Зеленський своїм указом ввів у дію рішення РНБО про накладення п'ятирічних санкцій на телеканали ZiK, NewsOne, “112 Україна” та їх формального власника – члена парламентської фракції ОПЗЖ Тараса Козака. Під санкціями також опинилися літаки Козака і Віктора Медведчука, на які вони регулярно літали в Москву в обхід заборони на пряме авіасполучення з РФ.

19 лютого РНБО ввела санкції проти 19 компаній, п'яти росіян і трьох громадян України: Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко, а також Наталії Лавренюк – фактичної дружини Тараса Козака. Підставою для санкцій проти Марченко і Лавренюк стало те, що їм належить нафтопереробний завод у РФ, що постачає продукцію терористичним угрупованням “ДНР” і “ЛНР”.

1 березня Зеленський ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони про санкції проти 10 колишніх силовиків, замішаних у сприянні російської агресії й тероризмі.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: