• Головна
  • Новини
  • Зараз не до політики. Григорій Козловський складає повноваження депутата Львівської облради

10.05.2022, 20:10

Зараз не до політики. Григорій Козловський складає повноваження депутата Львівської облради

Відомий львівський бізнесмен, почесний президент ФК «Рух» Григорій Козловський вирішив скласти повноваження депутата Львівської обласної ради. Відповідну заяву він подав 6 травня.

Своє рішення аргументував просто і коротко: у час повномасштабної війни в країні є нагальніші справи, аніж політика. Зокрема, потрібно дбати про тих, за кого несеш безпосередню відповідальність.

«Війна ще чіткіше розставляє пріоритети. Мені зараз не до політики. В мене сім’я. Ще 360 дітей навчаються в Академії футболу. Є футбольний клуб «Рух». І це все потрібно розвивати. Я маю чим займатися», – лаконічно прокоментував своє рішення скласти повноваження Григорій Козловський для сайту NTA, інформує "Вест Ньюз".

Тепер заяву Григорія Козловського повинні розглянути на засіданні сесії ЛОР. За попередньою інформацією, вона може відбутися 19 травня.

Нагадаємо, Григорій Козловський став депутатом Львівської обласної ради за результатами місцевих виборів у жовтні 2020 року. У ЛОР він представляє фракцію «Європейська Солідарність». Також Григорій Козловський був депутатом Львівської міської ради 7-ого скликання (2015-2020 рр) від партії «Блок Петра Порошенка».

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: