• Головна
  • Новини
  • "Залізничнитеплоенерго" гріє так, що мешканці змушені відчиняти кватирки

19.11.2019, 08:20

"Залізничнитеплоенерго" гріє так, що мешканці змушені відчиняти кватирки

Депутат Львівської міської ради Валерій Веремчук обурений роботою «Залізничнитеплоенерго», яке, попри температуру на вулиці +12-15 градусів, подає обігрів у помешкання так, що мешканці змушені відчиняти кватирки.

Про це депутат написав у себе на сторінці у  фейсбуці, наголосивши, що вже на найближчій сесії ЛМР вимагатиме від «тепловиків» пояснень, пише Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

«Лише позавчора говорили в ефірі  про енергетичну незалежність України, про те, що потрібно зменшувати споживання газу, щоб більше не повертатися до «газової голки» агресора. І от сьогодні читаю пост на РяснеNEWS. При температурі +13-15 на вулиці, у квартирах батареї шкварчать. Гора коментарів від мешканців, які обурені тим, що доводиться відчиняти кватирки, бо у помешканнях +25-27.

Шановне "Залізничтеплоенерго", це що ви витворяєте? Вам нагадати, що ви, як і всі інші комунальні підприємства міста, є абсолютно дотаційними? Що нещодавно просили мільйони, щоб заплатити зарплати працівникам? Водночас витрачаєте свої ресурси намарне. При теплій осені, яка дозволяє заощаджувати, буде присилати людям захмарні рахунки.

Уже на крайній сесії вимагатиму пояснень і жорсткого контролю за тим, як працюють наші «енергетичні» підприємства в опалювальний сезон», - йдеться у дописі Валерія Веремчука.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: