• Головна
  • Новини
  • Залишаються знеструмленими 67 населених пунктів у 5 областях

16.01.2022, 08:08

Залишаються знеструмленими 67 населених пунктів у 5 областях

Станом на 7 год. 16 січня внаслідок ускладнення погодних умов (пориви вітру), через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП залишаються знеструмленими 67 населених пунктів у 5 областях (Житомирська – 25, Чернігівська – 20, Сумська – 12, Київська – 9 та Донецька – 1). 

Про це повыдомили в ДСНС. 

До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Луганська область

В ніч з 14 на 15 січня в с. Коломийчиха Сватівського району внаслідок шквального вітру пошкоджено дах з металопрофілю двоповерхової будівлі сільської ради та сільського клубу на площі 560 м2. Жертв та постраждалих немає. Підрозділи ДСНС не залучались.

Харківська область

В ніч з 14 на 15 січня в м. Люботин внаслідок шквального вітру пошкоджено дах з металопрофілю чотириповерхового гуртожитку Люботинського ліцею залізничного транспорту на площі 600 м2. Жертв та постраждалих немає. Підрозділи ДСНС не залучались.

Київська область

В ніч з 14 на 15 січня в м. Богуслав внаслідок шквального вітру пошкоджено дах з металопрофілю в чотириповерховому навчальному корпусі ДНЗ Богусловському центрі професійної освіти на площі 300 м2. Жертв та постраждалих немає. Підрозділи ДСНС не залучались.

Чернігівська область

В ніч з 14 на 15 січня в с. Лосинівка Чернігівського району внаслідок шквального вітру пошкоджено дах в одноповерховій будівлі спортивного залу ЗОШ на площі 250 м2. Жертв та постраждалих немає. Підрозділи ДСНС не залучались.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: