• Головна
  • Новини
  • Закарпатські прикордонники затримали 20 ухилянтів при спробі втекти за кордон

19.01.2023, 18:20

Закарпатські прикордонники затримали 20 ухилянтів при спробі втекти за кордон

Прикордонники затримали 20 ухилянтів, які намагалися втекти з України через кордони на Закарпатті. Сімнадцятьох чоловіків призовного віку затримали на українсько-угорському кордоні, ще трьох – при спробі пробратися до Румунії. Частина ухилянтів планувала потрапити закордон, перепливши Тису.

Як у четвер, 19 січня, повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби, затримали ухилянтів протягом доби на ділянці відповідальності Мукачівського загону. Інформацію про плани незаконно перетнути кордон групи із 14 чоловіків прикордонники мали заздалегідь.

"Завдяки випереджувальній інформації, наданій офіцерами оперативно-розшукового відділу було затримано 14 чоловіків, які планували перепливати Тису в межах населених пунктів Вилок та Солотвино. Один із спритників навіть запасся гумовим човном", – йдеться у повідомленні.

Прикордонники уточнюють, що на всіх 20 затриманих ухилянтів склали протоколи за ст. 204-1 КУпАП (незаконний перетин державного кордону України). Усіх затриманих доставлять до військкомату.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: