• Головна
  • Новини
  • Закарпатські митники запобігли ввезенню в Україну небезпечних наркотиків

13.08.2024, 14:04

Закарпатські митники запобігли ввезенню в Україну небезпечних наркотиків

Одразу кілька фактів незаконного переміщення марихуани громадянами Євросоюзу виявили закарпатські митники на кордоні з Угорщиною та Словаччиною.

У першому випадку, 29-річний австрієць заїжджав на митну територію України через пост «Косино». Під час перевірки інспектори-пошуківці виявили у паперовому пакеті 4 г невідомої речовини рослинного походження, за зовнішніми ознаками схожої на марихуану, що знаходилася в скриньці для документів панелі автомобіля.

Закарпатська митниця скерувала повідомлення до правоохоронних органів про протиправне діяння, що містить ознаки злочину за статтею 305 Кримінального кодексу України.

В іншому, 17-річний чех заїжджав через митний пост «Малий Березний» та натрапив на ретельну перевірку кінологічної команди Закарпатської митниці. Службовий пес за кличкою Град миттєво винюхав у кишені наплічної сумки речовину рослинного походження, схожу на канабіс (4 г), розподілену у два прозорі зіп-пакети.

За даним фактом правоохоронцям направлено повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину за статтями 307 та 309 Кримінального кодексу України.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: