• Головна
  • Новини
  • Закарпатці отримали умовний термін за викрадення 12-річного хлопчика

20.10.2024, 21:34

Закарпатці отримали умовний термін за викрадення 12-річного хлопчика

Суд у Закарпатті виніс вирок двом жителям Тячівського району, які були визнані винними у незаконному позбавленні волі 12-річного хлопчика. Інцидент стався 18 березня 2024 року на території АЗС «WOG» у селі Нересниця.

У вечірній час, близько 23:00, двоє чоловіків підійшли до дитини, яка сиділа на альтанці, та, застосувавши силу, затягнули її у автомобіль Ford Ranger. Потім вони відвезли хлопчика до лісу на околиці села Ганичі, де під погрозами вимагали повернути їм нібито вкрадені гроші. Після того як до ситуації втрутилася поліція, хлопчика було відпущено.

На судовому засіданні обвинувачені визнали свою вину та висловили прохання не карати їх суворо. Суд взяв до уваги їхні пояснення, а також те, що раніше вони не були судимі, не стояли на обліку у психіатра та нарколога. Дитина та її представник не мали претензій до викрадачів і просили призначити покарання, не пов’язане з позбавленням волі.

За скоєне суд призначив кожному з обвинувачених три роки ув’язнення, але реальний термін покарання було замінено на два роки умовного.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: