• Головна
  • Новини
  • За добу на Львівщині стались три ДТП за участю двоколісних

26.05.2023, 10:12

За добу на Львівщині стались три ДТП за участю двоколісних

У четвер, 25 травня, на Львівщині трапилися три ДТП за участю двоколісних транспортних засобів.

Близько 17:20 у селі Берездівці Стрийського району 36-річний мешканець району, керуючи автомобілем «Фольксваген», скоїв наїзд на велосипедиста – 13-річного жителя міста Новий Розділ. Внаслідок наїзду хлопчик отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

На автодорозі «Жовква-Червоноград-Ковель» у селі В’язова Львівського району відбулося зіткнення мотоцикла «Спарк» під керуванням 22-річного мешканця одного з сіл району та автомобіля «Черрі», яким керував житель міста Сокаль віком 36 років.

Внаслідок ДТП пасажир мотоцикла, 17-річний односельчанин водія, отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Близько 18:20 у селищі Івано-Франкове Яворівського району місцевий житель віком 14 років, керуючи мотоциклом «Хорнет», здійснив наїзд на 9-річнй дівчинку, також місцеву жительку, яка перебігала дорогу. Внаслідок наїзду дитина отримала травми та була доставлена у лікарню.

За фактом слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводяться досудові розслідування, правоохоронці встановлюють обставини подій.

Поліція Львівщини закликає усіх учасників дорожнього руху - водіїв транспортних засобів, зокрема мотоциклістів, скутеристів та велосипедистів - неухильно дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, будьте уважними, не перевищуйте швидкості, акуратно маневруйте та постійно слідкуйте за дорожньою обстановкою. Бережіть життя та здоров’я – своє та оточуючих.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: