• Головна
  • Новини
  • За добу на Івано-Франківщині у ДТП постраждали дитина-пішохід та пасажирка автомобіля

16.09.2024, 19:03

За добу на Івано-Франківщині у ДТП постраждали дитина-пішохід та пасажирка автомобіля

15 вересня на Івано-Франківщині сталося дві дорожньо- транспортні пригоди, внаслідок яких постраждали дитина та пасажирка автомобіля.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Івано-Франківщини, пише WN .

Перша аварія трапилась у Коломиї на вулиці Моцарта близько 13:00. 29-річна водійка автомобіля Volkswagen Golf, місцева мешканка, через перевищення швидкості та неуважність допустила наїзд на 10-річну дівчинку, яка раптово вибігла на дорогу. Постраждалу госпіталізували до реанімації Коломийської дитячої лікарні.

Друга ДТП відбулася в селі Поляниця, де зіткнулися автомобілі Lexus та Audi. Унаслідок аварії травми отримала пасажирка Lexus, 45-річна жителька Львівської області. Постраждалу доставлено до лікарні.

Обидва водії були тверезі. За фактами обох ДТП поліція відкрила кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Поліція закликає водіїв бути уважними на дорогах, особливо поблизу пішохідних переходів, та не перевищувати швидкість. Також батькам радять нагадувати дітям правила дорожнього руху і використовувати світлоповертаючі елементи на одязі для підвищення безпеки.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: