• Головна
  • Новини
  • За час пандемії у Збройних силах внаслідок коронавірусу загинуло 6 осіб

09.08.2020, 14:14

За час пандемії у Збройних силах внаслідок коронавірусу загинуло 6 осіб

Станом на 10.00 09 серпня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 305 осіб. Всього за час пандемії одужало – 681 осіб, летальних випадків – 6. На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 795 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 172 особи.

Про це повідомило Командування Медичних сил Збройних Сил України.

За минулу добу зареєстровано 11 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

З них в закладах охорони здоров’я перебуває 3 особи (Національний Військово-медичний клінічний центр «ГВКГ» – 2 військовослужбовці, військовий госпіталь м.Десна – 1 військовослужбовець). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 8 осіб (Київська область – 1 військовослужбовець, Львівська область – 4 військовослужбовців, Закарпатська область – 1 військовослужбовець, Вінницька область – 1 військовослужбовець, Чернігівська область – 1 державний службовець ЗСУ). Стан здоров’я пацієнта задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Летальний випадок: Житомирська область -1 працівник ЗС України (з 24.07.2020р перебувала на амбулаторному лікуванні за адресою проживання. У зв’язку з погіршенням стану 02.08.2020 госпіталізована в КУ ЦМЛ N1 (м.Житомир). З 03.08.2020 була підключена до апарату ШВЛ. Померла зранку 09.08.2020р).

Аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Не наражайте себе та свою родину на небезпеку зайвими контактами.

Командування Медичних сил Збройних Сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: