• Головна
  • Новини
  • ЗСУ посилили захист та протиповітряну оборону Рівненської АЕС

15.12.2022, 13:53

ЗСУ посилили захист та протиповітряну оборону Рівненської АЕС

Зважаючи на стратегічну важливість Рівненської атомної електростанції керівництвом ЗСУ посилено захист та протиповітряну оборону об'єкта

Про це повідомили на сторінці АЕС.

Напередодні, 14 грудня, Рівненську АЕС відвідали командир Об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв та керівник ОУВ "Волинь", генерал-лейтенант Володимир Кравченко.

"Під час візиту військові керівники перевірили технічні засоби і стан обороноздатності підрозділів з охорони та оборони електростанції, а також оглянули позиції та захисні споруди. У межах візиту гості детальніше дізналися про специфіку роботи стратегічного підприємства – побували в турбінному відділенні, на блочному щиті управління одного з енергоблоків РАЕС", - йдеться у повідомленні.

Також в ході зустрічі з гендиректором підприємства та його заступниками було обговорено заходи щодо посилення захисту та безпеки Рівненської АЕС в умовах російської військової агресії. Крім того, узгоджено майбутній порядок дій у разі загрози вторгнення з боку Білорусі. 

"Зважаючи на стратегічну важливість об’єкта, керівництвом ЗСУ посилено захист та протиповітряну оборону, передано необхідну додаткову військову техніку, обговорено шляхи взаємодії у разі порушень сталого функціонування Об’єднаної енергетичної системи", - додали в АЕС.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: