16.03.2019, 19:01

З вини медиків помер журналіст

У Києві помер журналіст видання «Фокус» Святослав Секун через несвоєчасне надання медичної допомоги. Про це заявив головний редактор видання Євгеній Гордейчик.

У Києві помер журналіст видання «Фокус» Святослав Секун через несвоєчасне надання медичної допомоги. Про це заявив головний редактор видання Євгеній Гордейчик.

За його словами, журналіст помер у суботу, 16 березня через нездатність медичної установи, до якої був госпіталізований журналіст вчасно діагностувати стан пацієнта.

«У нього (Святослав Секун – ред.) були проблеми з печінкою і виразка. На цьому тижні підскочила температура до 40,5. Вночі з п'ятниці на суботу йому стало зовсім погано. Викликали швидку. Швидка не захотіла забирати його в лікарню, вкололи щось і сунули мамі папірець - мовляв, підпишіть що ми приїхали і зробили укол. Мама підписала. Потім з'ясувалося, що це була відмова від госпіталізації», - повідомив головред видання.

Вранці, за його словами, мама Секуна зв'язалася з шеф-редактором нашого сайту Михайлом Багінським і розповіла, що Секунов був уже в тяжкому стані. Багінський викликав швидку ще раз.

Секунова забрали в 8 лікарню Києва на Оболоні. Він уже був без свідомості і його помістили в реанімацію з підозрою на внутрішню кровотечу. Але навіть не зробили УЗД - на вихідних у столичній лікарні немає лікаря - з УЗД. Через пару годин Святослав помер від внутрішньої кровотечі.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: