• Головна
  • Новини
  • Жителя Мукачева судитимуть за жорстоке побиття та вбивство колишньої дружини

02.10.2024, 14:44

Жителя Мукачева судитимуть за жорстоке побиття та вбивство колишньої дружини

Мукачівська окружна прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо 37-річного чоловіка, якого звинувачують у заподіянні тяжких тілесних ушкоджень колишній дружині, що призвели до її смерті. Злочин кваліфікується за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Інцидент стався наприкінці березня цього року в Мукачеві. Згідно з матеріалами слідства, обвинувачений зустрівся з потерпілою, і між ними виник конфлікт на ґрунті неприязних відносин. Чоловік, перебуваючи під впливом наркотиків, почав знущатися над колишньою дружиною: завдав їй численні удари по тілу та обпік розжареною кочергою. Медики також діагностували у потерпілої переломи та черепно-мозкову травму.

Нанесені травми мали характер особливого мучення. Злочинець залишив жінку у помешканні без надання будь-якої допомоги. Коли потерпілу доставили до реанімації, лікарі намагалися врятувати її життя, але вона померла від отриманих травм.

Варто зазначити, що обвинувачений раніше вже притягувався до відповідальності за насильницькі дії проти цієї жінки. Крім того, на цей момент у судах розглядаються справи щодо обвинувачення його в хуліганстві та незаконному поводженні зі зброєю та боєприпасами.

Чоловік перебуває під вартою без права на заставу. Розслідування злочину здійснювало Мукачівське районне управління поліції, а суд вже призначив справу до розгляду.

Примітка: згідно зі ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою, доки її вину не буде доведено в законному порядку й встановлено обвинувальним вироком суду.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: