• Головна
  • Новини
  • Жителеві Ужгорода за вбивство знайомого дали 10 років    

14.02.2022, 19:46

Жителеві Ужгорода за вбивство знайомого дали 10 років    

За доводами прокурора Ужгородської окружної прокуратури Миколи Голича суд ухвалив вирок 31- річному чоловіку за фактом умисного вбивства знайомого (ч. 1 ст. 115 КК України). Особу засуджено до 10 років ув’язнення.

Про це повідомила пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Під час судового розгляду прокурор довів, що обвинувачений зайшов до будинку потерпілого і, поки той спав, наніс йому поранення ножем у шию. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Подія трапилася в с. Минай 24 травня 2019 року.

Громадянин раніше судимий за розбійний напад, вчинений із проникненням у житло (ч. 3 ст. 187 КК України), де потерпілим був той самий чоловік, що і у вказаному провадженні. Ще тоді між особами зав’язався конфлікт.

До вступу вироку в законну силу 31-річний житель Ужгорода перебуватиме під вартою, як і увесь період слідства та судового розгляду.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: