• Головна
  • Новини
  • Жахлива ДТП у Радехівському районі: водійка ВАЗу загинула, 7 людей - у лікарні

10.12.2019, 11:20

Жахлива ДТП у Радехівському районі: водійка ВАЗу загинула, 7 людей - у лікарні

На Львівщині поліцейські розслідують обставини ДТП, внаслідок якої загинула водійка ВАЗу. Дорожньо- транспортна пригода сталась 9 грудня близько 6.15 на автодорозі «Броди-Червоноград» у Радехівському районі.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі «Шкода» та ВАЗ-2106.

Внаслідок зіткнення водій ВАЗу, 44-річна мешканка одного з сіл району, отримала травми, від яких померла у лікарні. Четверо пасажирів «Жигулів», усі мешканці Радехівського району віком від 46 до 58 років, а також водій «Шкоди», 32-річний житель Сокаля, доправлені до лікарні.

Водія «Шкоди» поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські розслідують обставини ДТП.

Водночас у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що водій автомобіля «Шкода», мешканець Сокаля, рухаючись автодорогою Броди - Червоноград у напрямку Червонограда, поблизу села Радванці Радехівського району здійснив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2106» під керуванням мешканки с. Раданці Радехівського району 1975 року народження.

Внаслідок ДТП водійка автомобіля «ВАЗ 2106», померла в кареті швидкої медичної допомоги, 7 осіб (3 пасажири автомобіля «ВАЗ 2106» мешканці с. Радванці та 4 пасажири автомобіля «Шкода», мешканці Сокаля та Жвирки) із травмами різного ступеня важкості госпіталізовані у Червоноградську ЦРЛ.
Обставини події встановлюються.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: