• Головна
  • Новини
  • Жахлива ДТП на Волині: один загиблий, шестеро постраждалих

16.04.2019, 23:47

Жахлива ДТП на Волині: один загиблий, шестеро постраждалих

Сьогодні близько 11 години на автодорозі, сполученням Ковель-Жовква», в селі Литовеж Іваничівського району мікроавтобус "Opel Vivaro" зіткнувся з автомобілем "ЗАЗ Daewoo". Внаслідок ДТП загинув 40-річний водій "ЗАЗ Daewoo", постраждали п’ятеро пасажирів і водій мікроавтобуса.

На місці події працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції в області та Іваничівського відділення поліції.

Попередньо, поліцейські встановили, що автомобіль "Opel Vivaro", за кермом якого перебував 44-річний житель міста Нововолинськ, рухаючись у напрямку міста Жовква Львівської області, під час здійснення обгону, не впевнившись у безпечності маневру, виїхав на смугу зустрічного руху й допустив зіткнення із автомобілем "ЗАЗ Daewoo". Внаслідок ДТП 40-річний водій "ЗАЗ Daewoo", житель міста Сокаль Львівської області, загинув.

Постраждали також п’ятеро пасажирів і водій автомобіля "Opel Vivaro". Усі вони жителі міста Нововолинськ. Їх госпіталізували.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого слідчі відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання, зокрема, у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами. 

Поліція Волині звертає увагу усіх учасників дорожнього руху на необхідності неухильного дотримання вимог правил безпеки дорожнього руху. Він цього залежить здоров’я та життя людей.   

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: