• Головна
  • Новини
  • З якими квітами дарувати троянду, щоб букет викликав захоплення?

24.04.2023, 13:02

З якими квітами дарувати троянду, щоб букет викликав захоплення?

З якими квітами дарувати троянду, щоб букет викликав захоплення?

Квіти – це чудовий подарунок, який може викликати відчуття радості та приємної ностальгії. А якщо до основної композиції додати ще й інші квіти, букет стане ще більш незабутнім. Особливо коли йдеться про троянду – символ кохання та ніжності. Отже, про що можна попрохати флориста, щоб букет з троянд став неперевершеним? Розберемося разом!

6446347707ff3.png

Поєднуємо троянду з іншими квітами та рослинами

Якщо ви виберете букет троянд від goldenflora, ви завжди можете додати до нього щось особливе, наприклад:

  • Лілії є символом чистоти та ніжності, тому вони ідеально підходять для створення романтичних букетів з трояндами. Лілії можна обрати в білому, рожевому або жовтому кольорах.
  • Хризантеми відомі своєю довговічністю та яскравістю кольорів. Хризантеми можуть доповнити букет з трояндами в будь-якому кольорі, але найчастіше використовуються білі, жовті та рожеві відтінки.
  • Еустоми відрізняються довгими стеблами та квітками від рожевого до фіолетового кольору. Еустому можна додати до букету з трояндами, щоб створити більш дивовижний та незабутній тандем.
  • Гербери – яскраві акценти в будь-якому букеті. Вони можуть бути рожевими, жовтими, червоними або білими і не тільки. З трояндами вони утворюють яскраву та динамічну композицію.
  • Евкаліпт додає до букету свіжості та запашної ароматичної нотки. Евкаліпт можна додавати майже до будь-якого букету, в тому числі й поєднувати з трояндами.
  • Півонії приваблюють ніжним та романтичним виглядом, а ще вони чудово поєднуються з трояндами. Можуть бути білого, рожевого, багряного або злегка фіолетового кольору.
  • Гортензії – символ гармонії та спокою, тому вони ідеально підходять для створення ніжних букетів з трояндами. Обирайте білі, рожеві, блакитні або фіолетові кольори гортензій для яскравих поєднань.
  • Космеї зачаровують квітками, які на подив гарно поєднуються з трояндами. Вони нагадують ромашку та можуть бути рожевого, білого, фіолетового, жовтого або червоного кольору.
  • Лаванда додає до букету запашну ароматичну нотку та створює романтичний настрій. Лаванду можна додавати до букетів з трояндами будь-якого кольору.

А ось з конвалією, орхідеями та гіацинтами троянду краще в одному букеті не поєднувати, адже це токсичні квіти, які вкоротять трояндам віку.

Обираючи інші квіти для доповнення букета з трояндами, важливо пам'ятати про гармонію кольорів та стилістику композиції. Не бійтеся експериментувати та замовляти унікальні букети, які точно запам'ятаються на довгі роки!

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: