• Головна
  • Новини
  • З бюджету Львова планують профінансувати 11 програм у галузі освіти та науки - перелік

22.01.2021, 14:24

З бюджету Львова планують профінансувати 11 програм у галузі освіти та науки - перелік

На черговому засіданні постійної комісії освіти та науки Львівської міської ради депутати розглянули програми, які планують у 2021 році фінансувати за рахунок загального фонду міського бюджету.

Про це повідомив Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Програми представила начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик.

Депутати розглянули їх і вирішили пропонувати підтримати у 2021 році  фінансування із загального фонду міського бюджету запропонованих 11  програм: Програма надання фінансової підтримки на соціально-культурні проєкти «Зробимо Львів кращим», Програма «Успішний педагог», Програма національно-патріотичного виховання дітей та молоді, Програма підтримки обдарованої молоді м. Львова, Програма розвитку шахів, Програма розвитку баскетболу в загальноосвітніх закладах, Програма «Львів науковий», Програма «Здорова постава на 2019-2022 роки», програма «Домедична підготовка компетентності для життя», Програма розвитку освіти м. Львова, Програма «Система львівських дослідників».

Голова постійної комісії освіти та науки Львівської міської ради Вікторія Христенко відзначила, що комісія підтримала фінансування цих програм. «Оскільки зараз одна із основних освітніх програм – Програма розвитку освіти м. Львова перебуває у стадії розробки, то ми пропонуватимемо постійній комісії фінансів та планування бюджету зарезервувати 9 млн грн на управління освіти з подальшим винесенням всіх програм на розгляд постійної комісії освіти та науки», - зазначив Вікторія Христенко.

Окремо депутати наголошували на тому, що під час прийняття програм слід враховувати те, що їхня дія поширюється і на освітні заклади, які працюють на території громад, що увійшли до складу Львівської міської територіальної громади.

Далі питання фінансування освітніх програм обговорюватимуть на засіданні комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради, а потім винесуть на затвердження на пленарному засіданні ЛМР.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: