• Головна
  • Новини
  • З Новим роком і Рождеством: молода співачка TAYNA дала нове життя популярній пісні Скрябіна

28.12.2022, 22:37

З Новим роком і Рождеством: молода співачка TAYNA дала нове життя популярній пісні Скрябіна

У період різдвяно-новорічних свят молода співачка TAYNA презентує оновлену версію пісні «Скрябіна» - «З Новим роком і Рождеством». Це офіційний римейк від виконавиці на трек популярного українського гурту.

Пісня «З Новим роком і Рождеством» увійшла до альбому «Скрябіна» під назвою «Гламур», який світ почув у 2006 році. Враховуючи вік співачки, виходить, що композиція на один рік старша за неї. TAYNA поділилась, за яких обставин вперше почула цей трек. Говорить, що тоді її пісня дуже вразила своєю атмосферністю і ті святкові події, які стались у новорічні свята, вона запам’ятала завдяки цій пісні.

У кавері було вирішено зберегти авторський текст, попри те, що слово «Рождество» являється калькою, адже саме цим автор хотів підкреслити різнобарв’я розмовної української мови.

«Вперше я почула цю пісню Скрябіна минулого року, вона викликала дійсно особливі та приємні емоції у мене, тому ми командою одразу вирішили, що дамо їй нове життя.  Особисто я відчуваю, що у цій пісні Скрябін співав саме про те, що ми переживаємо зараз, задовго до усіх подій. І ще раз перечитавши текст, я відмовилась від створення авторської пісні і вирішила, що хочу заспівати «З Новим Роком та Рождеством». Зараз ця композиція мені дуже близька, як і для мільйонів українців, що стали свідками повномасштабної війни», - поділилась TAYNA.

Вже з перших рядків «З Новим Роком і Рождеством» не зможе залишити нікого байдужим:

Нехай залишаться в старому році

Сльози, хвороби і біди.

Хай подобріють всі люди недобрі,

Нехай їм стане легше на світі.

За словами молодої співачки, творчість Скрябіна її дуже надихає своєю правдивістю та його музичної емпатії, адже Кузьма як ніхто інший знав, які пісні та у який час потрібні людям.

«Скрябін дійсно створював композиції,  які дозволяють підняти настрій та діють як «заспокійливе», завдяки чому стає легше на душі. Авжеж, я знайома з його творчістю із самого малечку і тоді ще не розуміла усю глибину творчого доробку. Проте точно пам’ятаю, що його пісню «Мама» я весь час співала в дитсадку. На жаль, я жодного разу за його життя не потрапила на концерт цього неймовірного музиканта. Проте він назавжди в наших серцях і мені хочеться зробити ось такий невеличкий творчий внесок, давши нове життя його пісні «З Новим Роком та Рождеством», - зазначила співачка.

Mood-video до нової версії композиції Скрябіна було вирішено зробити теплим, затишним та лаконічним. Адже молода співачка розуміє: наразі хочеться створити таку атмосферу свята, яку дозволяють зробити події в країні, без зайвого гламуру. Завдяки мужності та стійкості ЗСУ, співачка, як і на щастя мільйони українців, має змогу зустріти Новий Рік у рідній оселі.

«Цьогорічні різдвяні та новорічні свята, на щастя, я маю змогу зустріти у родинному колі. І неймовірно ціную цей шанс провести їх разом з рідними людьми, оскільки зараз мільйони українців розкидані усім світом і не кожний матиме змогу зустріти Різдво у себе вдома та навіть поруч з коханими та рідними», - підкреслила TAYNA.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: