• Головна
  • Новини
  • З 28 травня з Медики автобусами FlixBus можна буде недорого дістатись понад 30 міст Європи

26.05.2020, 17:33

З 28 травня з Медики автобусами FlixBus можна буде недорого дістатись понад 30 міст Європи

Німецький перевізник FlixBus із 28 травня відновлює роботу на окремих маршрутах. Зокрема, з Медики на польсько-українському кордоні запустять прямі рейси до Перемишля, Жешува, Кракова, Катовіце, Вроцлава, Берліна, Гамбурга, Амстердама.

Квитки вже можна бронювати на сайті перевізника.

За інформацією прес-служби компанії FlixBus в Україні, насамперед відновлюють ті лінії, які мали найбільший попит. Наступні рейси запрацюють протягом найближчих тижнів.

Зокрема, від 28 травня з Медики відправлятимуться дві лінії FlixBus:

N1360: Медика – Бремен за маршрутом: Медика - Перемишль - Жешув - Краків - Катовіце - Вроцлав - Котбус - Берлін - Гамбург - Бремен.

N20: Медика – Амстердам за маршрутом: Медика - Перемишль - Жешув - Краків - Катовіце - Вроцлав - Дрезден - Хемніц - Гессен - Зіген - Бергіш Гладбах - Леверкузен - Дюссельдорф - Дуйсбург – Амстердам.

Загалом перевізник FlixBus з 28 травня охопить понад 30 європейських міст, у тому числі 14 у Польщі та 19 у Німеччині та Нідерландах.

Для безпеки пасажирів і водіїв компанія дезінфікує транспортні засоби після кожного рейсу, вимагає від усіх пасажирів та водіїв носити маску при посадці в автобус, проводити дезінфекцію рук біля входу в транспортний засіб та дотримуватись двометрової дистанції під час завантаження і отримання вантажу.

Нагадаємо, 16 травня на українсько-польському кордоні відновив роботу пункт пропуску «Шегині-Медика», через який кордон можуть перетнути пішоходи.

Автомобілем кордон на час карантину можна перетнути у пунктах пропуску «Краківець», «Рава-Руська» та «Ягодин». Проте перетин кордону дозволено лише окремим категоріям людей: дипломатам, водіям, які здійснюють міжнародні перевезення, учням і студентам, що навчаються в Польщі, тим, хто має дозвіл на роботу і тривале перебування в Польщі, громадянам або подружжю громадян Польщі, власникам карти поляка.

  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: