22.10.2020, 09:15

МВС переходить на посилений варіант несення служби

Під час селекторної наради перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий заявив, що з 21 жовтня по 1 листопада МВС переводиться на посилений варіант несення служби.

Про це повідомили в ДСНС України.

«У повному обсязі розгортається система управління: центральних та регіональних управлінь Нацполіції, Нацгвардії,  ДСНС та ДПСУ. Необхідно налагодити обмін інформацією на рівні головних управлінь Нацполіції, центрального офісу Нацполіцї. Особлива увага на переміщення всіх груп», – підкреслив Сергій Яровий.  

Своєю чергою, голова ДСНС Микола Чечоткін наголосив, що ДСНС виконали всі заходи, визначені МВС, та готові до забезпечення безпеки під час проведення місцевих виборів.

«Фахівці служби вже провели перевірку на місцях голосування. За результатами перевірок виявлено 215 тисяч порушень, з яких 120 тисяч  – усунуто. Притягнуто до адміністративної відповідальності близько 120 тисяч осіб, подали адміністративні позови до судів про повне або часткове закриття понад тисячу об’єктів», – сказав він.

За словами Миколи Чечоткіна, у день виборів посилено нестимуть службу понад 42 тисячі рятувальників та понад 3 тисячі спеціальної техніки й 12 повітряних суден. 

Нагадаємо, нещодавно МВС провело командно-штабні навчання щодо безпеки на місцевих виборах. 

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: