• Головна
  • Новини
  • Юрій Холод планує звільнитись з посади заступника голови Львівської ОДА

04.12.2020, 09:23

Юрій Холод планує звільнитись з посади заступника голови Львівської ОДА

"Думаю, що буду більш корисний громадам Львівщини на посаді заступника голови Львівської обласної ради".

Про це в інтерв'ю Леополісу заявив Юрій Холод, заступник голови Львівської ОДА, якого 1 грудня на першій сесії нової Львівської обласної ради обрали заступником голови цієї ради. (Юрій Холод став депутатом Львівської облради від партії "Слуга народу").  

Зокрема, на питання, чи планує він надалі перейти в обласну раду чи будете суміщати посади, Юрій Холод відповів: "Суміщати, напевно, не буду. В країні триває децентралізація і роботи в цьому напрямі дуже багато. Думаю, що буду більш корисний громадам Львівщини на посаді заступника голови Львівської обласної ради. Поки що мої повноваження ще не визначені, тому повною мірою говорити про те, чим буду займатися, не маю права і можливості. Точно скажу, що серед моїх намірів є постійна якісна комунікація між ЛОР та ЛОДА.

Бо зараз дуже важливо працювати злагоджено, не займатися популізмом. Ми знаємо, що весь світ перебуває в кризі, яка виникла через пандемію коронавірусу. Ми бачимо, як ламається наш звичний триб життя, змінюються економічні орієнтири, якісь галузі переживають спад, а деякі - таки зростання. Тому зараз потрібно діяти, швидко реагувати, стратегічно думати й планувати на кілька років вперед, не зраджуючи своїх переконань та не підводячи своїх виборців. Це важко, але, я думаю, можливо.

Саме тому одним із моїх важливих завдань буде донести це розуміння колегам, які вперше в обласній раді, комунікувати та пояснювати. Бо головне для мене - результат. Люди мають відчувати зміни, а не нервуватися через політику".

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: