• Головна
  • Новини
  • Юлія Тимошенко: Не міністрів треба міняти, а стратегію управління країною

18.05.2021, 17:05

Юлія Тимошенко: Не міністрів треба міняти, а стратегію управління країною

Президент обрав хибний шлях розвитку країни, який не підтримує абсолютна більшість українців. І щоб зняти з себе відповідальність, він звинувачує в провалах окремих урядовців. «Батьківщина» в цих голосуваннях брати участі не буде.

На цьому наголосила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко на позачерговому засіданні Верховної Ради, присвяченому кадровим питанням в уряді, повідомила пресслужба ВО "Батьківщина".

«Сьогодні відбувається шоу, присвячене захисту «доброго царя» і знищенню «поганих бояр». Ми в ньому брати участі не будемо.  Не міністри винні в повному провалі управління країною, а персонально президент. І якщо він має хоч краплю сміливості, то мусить визнати це і взяти на себе провину», – переконана Юлія Тимошенко.

За її словами, абсолютна влада, якою володіє президент, а це – уряд, більшість у парламенті, силові структури – дозволяє стверджувати, що за наслідки всіх ухвалених рішень в країні він особисто має нести відповідальність.

«Замість того, щоб побудувати сильну національну державу з заможним народом, з правильно використаними ресурсами, з сильною економікою, будується новітня колонія, де продається все, де у людей забирають останні соціальні гарантії та пільги, де тарифи не дають людям жити. Заміною міністрів президент намагається зняти з себе відповідальність. Але не їх треба міняти, а стратегію управління країною, концентрувати  ресурси та будувати щасливу державу», – наголосила лідер «Батьківщини».

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: