10.09.2021, 15:00

ЄС продовжив індивідуальні санкції проти РФ

Передбачаються обмеження на поїздки, заморожування активів і заборона на надання коштів або інших економічних ресурсів перерахованим особам та організаціям.

Рада Європейського Союзу продовжила індивідуальні санкції проти Росії через незаконну анексію Криму до 15 березня 2022 року. Про це йдеться у відповідній заяві, опублікованій на сайті Ради, передає Кореспондент.

Чинні обмежувальні заходи передбачають обмеження на поїздки, заморожування активів і заборону на надання коштів або інших економічних ресурсів перерахованим особам і організаціям. Санкції будуть, як і раніше, застосовуватися до 177 фізичних і 48 юридичних осіб.

Обмежувальні заходи щодо дій, які підривають або загрожують територіальній цілісності, суверенітету і незалежності України, вперше були введені 17 березня 2014 року.

Інші заходи ЄС, прийняті у відповідь на кризу в Україні, включають економічні санкції, спрямовані проти окремих секторів російської економіки, які діють до 31 січня 2022 року, і обмежувальні заходи у відповідь на незаконну анексію Криму і Севастополя, обмежені територією Криму і Севастополя і діють до 23 червня 2022 року.

Список осіб та організацій, що підпадають під санкції, регулярно переглядається і підлягає періодичному оновленню Радою.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: